KEBAP COMPANY

KEBAP COMPANY Livraison à Domicile

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 58 reviews
30 May 2020 at 21:41 Opnieuw enorm lekker en goed op tijd! Goed gevulde durums, superlekker kebab brood (niet de nutteloze hoeken die toch nooit gevuld geraken, maar een stevig gevuld rond kebab brood!) Nogmaals: sterkste punt= hun superverse groentjes!
29 May 2020 at 10:17 Eten optijd aangekomen, vriendelijke bezorger, en was een voortreffelijke kapsalon! De telefoonnummer op het internet klopte wel niet, vandaar de 4 sterren.
24 May 2020 at 2:04 Très bonne et service rapide ❤️ A recommandé
15 May 2020 at 22:16 Stop met al de reviews te bekijken! Alles is hier lekker! Bestel gewoon! Beste kebab van Leuven!:)
14 May 2020 at 10:20 Heel lekker en verse groentjes
14 May 2020 at 9:27 Wederom superlekker! Ik was vergeten groentjes aan te duiden in mijn kebab, al een geluk dat ze me vriendelijk ff opbelden of ik zeker was dat ik dit wou!:) service A+! Goeie kebab & durum (groentjes zijn hun geheim wapen), lekkere lookbroodjes &
13 May 2020 at 15:54 Dürum mocht iets warmer, levering nochtans na +/- 10 min na betaling!! Het is enkele straten verder, blijft extreem snel!
13 May 2020 at 10:39 Heel lekker maar na een uur moesten wij 2 liter water drinken...
13 May 2020 at 0:43 Ik beschouw mijzelf als een echte kebab kenner. Deze zaak presteert consistent enorm goed! Lekkere kebab, lekkere groenten met goede dressing, wat het verschil maakt. Zowel durum als kebab zijn goed!
12 May 2020 at 22:03 Food very good, well packaged and tasty. Delivery speed very very good. And the delivery man was very pleasant and polite!!
6 Mar 2020 at 14:40 Snelle levering
20 Feb 2020 at 19:33 Was lekker en was vlug geleverd